q PVC vloer en vloerverwarming - Floordeals

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden

Customer Complaint Form (#4)

Vraag een offerte op maat aan


Ruime keuze uit een breed assortiment

Ontvang een offerte binnen 24 uur en geniet al binnen 3 weken van jouw nieuwe vloer!

Advies op maat door een ervaren vloeren en verwarming specialist!

Isabelle PlompIsabelle Plomp
20:59 26 Jan 23
Mooie pvc visgraat vloer laten leggen. Wij zijn er super blij mee!!Gaan zorgvuldig te werk en behalen het mooiste eindresultaat.Kan niet anders zeggen dan hier je vloer te halen🥰!
Dogan KarvelDogan Karvel
20:54 26 Jan 23
Geweldige zaak!Deskundig en goed advies en een mooie prijs voor een pvc visgraat vloer.Zeker de beste!💪🏼Bedankt Willem!!!!!!
Prima levering en service, ook technische vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Via WhatsApp wordt je op de leveringsdag de hoogte gehouden over het levertijdstip. Top!
Wiebe KloostermanWiebe Kloosterman
08:49 06 Oct 21
We hebben bij Floordeals een goede deal gemaakt voor een nieuwe PVC click vloer van VT wonen. Heb de vloer zelf kunnen leggen met advies en filmpjes van een contactpersoon die floordeals geregeld heeft voor me. Ook voor vragen wordt er snel gereageerd via de app. De overgangstrip bleek achteraf toch te smal en floordeals heeft alle moeite voor me gedaan om er een te bestellen die voldoende breed is. Nadat ik advies vroeg hoe ik de vloer het beste kon reinigen kreeg ik een fles schoonmaakmiddel en wilde hij ook wel speciale doekjes bestellen voor me. Dus als je je oriënteert op een nieuwe vloer ga dan zeker langs bij floordeals
Andre HakvoortAndre Hakvoort
07:32 10 Dec 20
Prima bedrijf met top service. We werden heel goed geadviseerd in de keuze voor een nieuwe PVC vloer. Na het maken van de keuze is de vloer binnen 2 weken gelegd! Ze zijn goed bereikbaar via bijvoorbeeld Whatsapp en de service is top. Toen we na de tijd nog een metalen afwerkstrip nodig hadden kregen we deze gratis mee!
js_loader
Willem - Over on Floordeals
× Heb je vragen?