Beton Design – 38211 Bruin grijs (Hebeta) – PVC Vloer

 41,95 per vierkante meter (m2)

Maak kennis met de Hebeta Beton Design Bruin Grijs PVC vloer, een meesterwerk in vloerontwerp dat niet alleen je ruimte transformeert, maar ook een statement maakt. Betreed een wereld van verfijning waar de levendige nuances van bruin grijs beton je omarmen en een ongekende sfeer creëren.

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  41,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

41,95

Patroon

Tegel

Dikte in mm

2,5 mm

Breedte in cm

91,4 cm

Lengte in cm

91,4 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Beton Design in bruin grijs

Laat je betoveren door de unieke Beton Design in bruin grijs, een vloer die niet alleen functioneel is, maar ook een esthetisch hoogstandje. Deze vloer tilt het concept van vloerbedekking naar een hoger niveau, waar de warme tinten van bruin en grijs samenkomen in een harmonieus patroon van tijdloze elegantie.

De Beton Design is een Click PVC vloer

Ervaar het gemak van installatie met de Beton Design Click PVC vloer. Dit innovatieve systeem maakt het leggen van de vloer moeiteloos en snel. Met een handige klik, breng je de prachtige betonstructuur tot leven in je leefruimte. Het is niet alleen een vloer; het is een kunstwerk dat je interieur verrijkt.

Levensechte structuur van bruin grijs Beton Design

Ontdek de diepte van realisme met de Beton Design vloer. De register embossing zorgt voor een voelbare structuur die de natuurlijke charme van beton nabootst. Met een lengte van 91,4 cm en een breedte van 45,7 cm creëert deze vloer een ruimtelijk gevoel, terwijl de indrukwekkende dikte van 7 mm duurzaamheid garandeert.

De bruin grijze kleur voegt een vleugje verfijning toe aan elke kamer, en de vloer is geschikt voor vloerverwarming, waardoor je huis niet alleen stijlvol maar ook comfortabel is. Dankzij het handige Click systeem is de installatie een fluitje van een cent. Met een garantie van 20 jaar ben je verzekerd van langdurige kwaliteit.

Stap in de wereld van Hebeta Beton Design Bruin Grijs PVC vloer en geef je huis de vloer die het verdient. Een vloer die niet alleen de tand des tijds doorstaat, maar ook de perfecte belichaming is van modern design en functionele schoonheid.

× Heb je vragen?