Beton Design – 6134 Lichtgrijs (Hebeta) – PVC Vloer

 41,95 per vierkante meter (m2)

Maak kennis met de Hebeta Beton Design Lichtgrijs PVC vloer – een vloer die niet alleen functioneel is maar ook een verfijnde esthetiek toevoegt aan jouw ruimte. Ontworpen om te inspireren, gecreëerd om indruk te maken, deze vloer tilt jouw interieur naar nieuwe hoogten.

 

 

 

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  41,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

41,95

Patroon

Tegel

Dikte in mm

2,5 mm

Breedte in cm

45,7 cm

Lengte in cm

91,4 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Beton Design in lichtgrijs

Laat de stedelijke charme je omarmen met onze Beton Design in lichtgrijs. Deze vloer straalt een tijdloze elegantie uit, waarbij het karakter van beton tot leven komt in een verbluffende lichtgrijze tint. Het is niet zomaar een vloer, maar een statement dat jouw ruimte transformeert in een modern meesterwerk.

De Beton Design is een Dryback PVC vloer

Ontdek de ultieme veelzijdigheid van onze Beton Design, een Dryback PVC vloer die naadloos opgaat in jouw levensstijl. Het installeren is een eenvoudig proces, waardoor je snel kunt genieten van de prachtige uitstraling. Deze vloer is niet alleen een oppervlak; het is een canvas voor jouw verbeelding.

Levensechte structuur van lichtgrijs Beton Design

Voel de realiteit onder je voeten met de levensechte structuur van ons lichtgrijze Beton Design. Elke stap wordt begeleid door de subtiel geregistreerde embossing, die de textuur van echt beton nabootst. Met een patroon van tegels, een lengte en breedte van 91,4 cm, en een dikte van 2,5 mm, biedt deze vloer niet alleen visuele pracht maar ook duurzaamheid en functionaliteit.

De Beton Design Lichtgrijs PVC vloer is meer dan alleen een vloerbedekking; het is een symfonie van stijl en kwaliteit. Geschikt voor vloerverwarming en met een garantie van 20 jaar, brengt deze vloer een blijvende verandering in jouw leefomgeving. Ontdek de perfecte harmonie tussen vorm en functie, en geef jouw ruimte de upgrade die het verdient.

× Heb je vragen?