Cayenne Visgraat XL – 77848 Eiken rustiek goud bruin (Hebeta) – PVC Vloer

 41,95 per vierkante meter (m2)

Maak kennis met de Hebeta Cayenne Visgraat XL Eiken Rustiek Goud Bruin PVC vloer, een vloer die niet alleen de tand des tijds doorstaat, maar ook een ongeëvenaarde elegantie toevoegt aan elke ruimte. Deze vloer is niet zomaar een vloer; het is een statement, een symfonie van stijl en duurzaamheid, verpakt in de warme gloed van eiken rustiek goud bruin.

 

 

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  41,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

41,95

Patroon

Visgraat

Dikte in mm

2,5 mm

Breedte in cm

15,3 cm

Lengte in cm

76,5 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Cayenne Visgraat XL in eiken rustiek goud bruin

De Cayenne Visgraat XL is niet bang om op te vallen. Met zijn unieke visgraatpatroon in de warme tinten van eiken rustiek goud bruin, brengt deze vloer een tijdloze charme naar elke kamer. Laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid en de luxe uitstraling die deze vloer met zich meebrengt. Het is niet zomaar een vloer, het is de belichaming van verfijning.

De Cayenne Visgraat XL is een Dryback PVC vloer

Deze vloer is niet alleen mooi, maar ook slim. De Cayenne Visgraat XL is een Dryback PVC vloer, wat betekent dat hij naadloos aansluit op jouw levensstijl. Met een moeiteloze installatie en duurzame prestaties, biedt deze vloer het perfecte huwelijk tussen esthetiek en functionaliteit. Laat het gemak van onderhoud en de veerkracht van PVC jouw dagelijkse routine verbeteren.

Levensechte structuur van eiken rustiek goud bruin Cayenne Visgraat XL

Niet alleen een lust voor het oog, maar ook een streling voor de handen. De Cayenne Visgraat XL is niet te onderscheiden van echt hout, dankzij de levensechte structuur met register embossing. Voel de textuur, bewonder de details – elke plank vertelt een verhaal van vakmanschap en aandacht voor detail. Dit is meer dan alleen een vloer; het is een tastbare expressie van verfijning.

Haal de Hebeta Cayenne Visgraat XL Eiken Rustiek Goud Bruin PVC vloer in huis en transformeer jouw ruimte in een oase van elegantie. Geschikt voor vloerverwarming, met een garantie van 20 jaar, is deze vloer een investering in schoonheid en duurzaamheid. Laat jouw vloer het gesprek van de stad zijn, en beleef de tijdloze pracht van de Cayenne Visgraat XL.

× Heb je vragen?