Chamonix Visgraat XL – 57804 Eiken rustiek naturel (Hebeta) – PVC Vloer

 52,95 per vierkante meter (m2)

Maak kennis met de Hebeta Chamonix Visgraat XL Eiken Rustiek Naturel PVC vloer, een ware parel in de wereld van vloerbedekking. Met een unieke combinatie van stijl, duurzaamheid en innovatie tilt deze vloer jouw interieur naar een hoger niveau. Laat je betoveren door de charme van visgraatpatronen en de natuurlijke uitstraling van eiken rustiek naturel. De Chamonix Visgraat XL is niet zomaar een vloer; het is een statement, een kunstwerk onder je voeten.

 

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  52,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

52,95

Patroon

Visgraat

Dikte in mm

7 mm

Breedte in cm

14,7 cm

Lengte in cm

73,5 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Chamonix Visgraat XL in eiken rustiek naturel

De Chamonix Visgraat XL in eiken rustiek naturel is de belichaming van tijdloze elegantie. Met een visgraatpatroon dat de ruimte transformeert, ademt deze vloer klasse en verfijning. Het eiken rustiek naturel geeft een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor elke stap een reis wordt door de schoonheid van de natuur.

De Chamonix Visgraat XL is een Dryback PVC vloer

De innovatieve Dryback technologie van de Chamonix Visgraat XL zorgt voor een naadloze en duurzame installatie. Met deze PVC vloer geniet je van een stabiele en betrouwbare basis voor jarenlang plezier. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer, de Chamonix Visgraat XL past zich moeiteloos aan aan jouw levensstijl.

Levensechte structuur van eiken rustiek naturel Chamonix Visgraat XL

Ervaar de natuurlijke schoonheid tot in het kleinste detail met de register embossing structuur van de Chamonix Visgraat XL. Voel de nerven en knoesten onder je voeten terwijl je geniet van de robuuste uitstraling van echt eikenhout. Deze vloer brengt niet alleen de natuur naar binnen, maar tilt ook het gevoel van authenticiteit naar een ongekend niveau.

Ontworpen met aandacht voor detail en vervaardigd met hoogwaardige materialen, is de Chamonix Visgraat XL meer dan alleen een vloer; het is een investering in comfort en stijl. Geschikt voor vloerverwarming en met een garantie van 20 jaar, biedt deze vloer niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook gemoedsrust voor de lange termijn.

Laat de Chamonix Visgraat XL Eiken Rustiek Naturel PVC vloer je verwachtingen overtreffen en je leefruimte transformeren in een oase van luxe en natuurlijke schoonheid.

× Heb je vragen?