Charente Visgraat XL – 77567 Kleuren-mix (Hebeta) – PVC Vloer

 41,95 per vierkante meter (m2)

Maak kennis met de Hebeta Charente Visgraat XL Kleuren-mix PVC vloer, een meesterwerk dat jouw ruimte transformeert in een levendig kunstwerk. Deze vloer combineert de tijdloze elegantie van visgraatpatronen met een speelse kleuren-mix, waardoor je een unieke en levendige vloer krijgt die je interieur tot leven brengt. Laat je betoveren door de Charente Visgraat XL en ontdek de perfecte harmonie tussen stijl en functionaliteit.

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  41,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

41,95

Patroon

Visgraat

Dikte in mm

2,5 mm

Breedte in cm

153,0 cm

Lengte in cm

61,2 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Charente Visgraat XL in kleuren-mix

De Charente Visgraat XL is niet zomaar een vloer, het is een statement. Het opvallende visgraatpatroon, gecombineerd met een verrassende kleuren-mix, creëert een vloer die zowel modern als tijdloos is. Met elke stap ervaar je de unieke uitstraling van deze vloer, waardoor je interieur een onmiskenbaar karakter krijgt.

De Charente Visgraat XL is een Dryback PVC vloer

Met de Charente Visgraat XL haal je niet alleen esthetiek in huis, maar ook duurzaamheid. Deze vloer is een Dryback PVC vloer, wat betekent dat hij naadloos aansluit op elke ondergrond. De eenvoudige installatie en de solide hechting zorgen voor een vloer die niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

Levensechte structuur van kleuren-mix Charente Visgraat XL

Wat de Charente Visgraat XL echt bijzonder maakt, is de levensechte structuur. Dankzij de register embossing voel je de natuurlijke textuur van het visgraatpatroon bij elke aanraking. De perfecte combinatie van vorm en textuur geeft de vloer een authentieke uitstraling, waardoor het lijkt alsof je op een houten vloer loopt, maar dan met de voordelen van hoogwaardig PVC.

Laat je ruimte stralen met de Hebeta Charente Visgraat XL Kleuren-mix PVC vloer – een meesterwerk van design en functionaliteit. Geschikt voor vloerverwarming, eenvoudig te installeren met de Dryback methode en met een garantie van 20 jaar, biedt deze vloer niet alleen schoonheid maar ook gemoedsrust. Ontdek een nieuwe dimensie van vloerbeleving met de Charente Visgraat XL.

× Heb je vragen?