Charente Visgraat XL – 57747 Naturel eiken bruin (Hebeta) – PVC Vloer

 52,95 per vierkante meter (m2)

Maak kennis met de Hebeta Charente Visgraat XL Naturel Eiken Bruin PVC vloer, een vloer die niet alleen een functioneel element in je huis is, maar ook een statement van stijl en elegantie. Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van naturel eiken bruin, verpakt in het gedurfde visgraatpatroon van de Charente Visgraat XL. Met deze vloer creëer je een ruimte die niet alleen prachtig is, maar ook warmte en karakter uitstraalt.

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  52,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

52,95

Patroon

Visgraat

Dikte in mm

7 mm

Breedte in cm

14,7 cm

Lengte in cm

73,5 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Charente Visgraat XL in naturel eiken bruin

De Charente Visgraat XL Naturel Eiken Bruin is niet zomaar een vloer; het is een artistiek meesterwerk dat je interieur transformeert. Met een visgraatpatroon dat zorgt voor een opvallende visuele impact, brengt deze vloer een ongeëvenaarde charme in elke kamer. De natuurlijke eiken bruine tint voegt warmte toe, terwijl de XL-formaat planken een eigentijdse twist geven aan een klassiek ontwerp.

De Charente Visgraat XL is een Dryback PVC vloer

Functionaliteit ontmoet innovatie met de Charente Visgraat XL, want deze vloer is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Als een Dryback PVC vloer biedt het een naadloze look en feel, waardoor een verfijnde uitstraling ontstaat. Dit maakt het de ideale keuze voor huishoudens die streven naar een perfecte combinatie van stijl en gebruiksgemak.

Levensechte structuur van naturel eiken bruin Charente Visgraat XL

Ervaar de verbluffende realisme van de Charente Visgraat XL met zijn register embossing structuur. Deze technologie geeft de vloer een natuurlijke textuur die bijna niet te onderscheiden is van echt hout. De lengte van 61,2 cm en breedte van 15,3 cm zorgen voor een evenwichtige verdeling van het visgraatpatroon, terwijl de 0,55 mm toplaag en 2,5 mm dikte garant staan voor duurzaamheid en langdurige schoonheid.

Deze vloer is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een slimme keuze. Geschikt voor vloerverwarming, biedt de Charente Visgraat XL het comfort van een warme vloer onder je voeten. De Dryback installatiemethode zorgt voor een stevige bevestiging, terwijl de 20-jarige garantie gemoedsrust biedt. Houd er rekening mee dat deze vloer niet geschikt is voor traprenovatie.

× Heb je vragen?