Charente Visgraat XL – 57745 Naturel eiken grijs (Hebeta) – PVC Vloer

 52,95 per vierkante meter (m2)

Maak kennis met de Hebeta Charente Visgraat XL Naturel Eiken Grijs PVC vloer, een meesterwerk dat de natuurlijke schoonheid van eikenhout combineert met eigentijds design. Laat je betoveren door de tijdloze elegantie van visgraatpatronen en de warme grijstinten die je ruimte omarmen. Deze vloer is niet alleen een vloer, maar een statement van stijl en duurzaamheid.

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  52,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

52,95

Patroon

Visgraat

Dikte in mm

7 mm

Breedte in cm

14,7 cm

Lengte in cm

73,5 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Charente Visgraat XL in naturel eiken grijs

De Charente Visgraat XL brengt de allure van naturel eiken grijs naar nieuwe hoogten. Met een verbluffend visgraatpatroon, dat elke ruimte verandert in een kunstwerk, weerspiegelt deze vloer de perfecte balans tussen klassieke charme en moderne verfijning.

De Charente Visgraat XL is een Dryback PVC vloer

Ontworpen voor duurzaamheid en eenvoudige installatie, is deze vloer een Dryback PVC meesterwerk. De Dryback-methode biedt niet alleen stabiliteit maar zorgt ook voor een naadloze integratie in elke ruimte. Jouw vloer, jouw stijl, zonder compromissen.

Levensechte structuur van naturel eiken grijs Charente Visgraat XL

Deze vloer gaat verder dan esthetiek; het is een tastbare ervaring. De levensechte structuur, mogelijk gemaakt door register embossing, nodigt uit tot aanraken. Voel de houtnerf onder je voeten terwijl je geniet van de prachtige nuances van naturel eiken grijs, elke dag weer.

Met een patroon dat indruk maakt, afmetingen die perfect passen, en eigenschappen die verder gaan dan verwachtingen, omarm de Hebeta Charente Visgraat XL Naturel Eiken Grijs PVC vloer – waar stijl en duurzaamheid samenkomen. Geschikt voor vloerverwarming, eenvoudig te leggen via de Dryback-methode en ondersteund door een geruststellende garantie van 20 jaar. Laat deze vloer het verhaal van jouw ruimte vertellen, een verhaal van tijdloze elegantie.

× Heb je vragen?