Charente XL Plank – 5461 Eiken bruin (Hebeta) – PVC Vloer

 39,95 per vierkante meter (m2)

Maak kennis met de Hebeta Charente XL Plank Eiken Bruin PVC vloer, een meesterwerk dat niet alleen de perfecte mix van stijl en duurzaamheid belichaamt, maar ook jouw leefruimte transformeert in een oase van warmte en elegantie.

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  39,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

39,95

Patroon

Plank, Rechte strook

Dikte in mm

2,5 mm

Breedte in cm

25 cm

Lengte in cm

153 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Geschikt

Charente XL Plank in eiken bruin

De Charente XL Plank in eiken bruin is meer dan alleen een vloerbedekking; het is een tijdloos kunstwerk dat de schoonheid van eikenhout naar een geheel nieuw niveau tilt. Met zijn rijke, warme tinten voegt deze vloer een vleugje natuurlijke pracht toe aan elke kamer, waardoor een sfeer van comfort en luxe ontstaat.

De Charente XL Plank is een Dryback PVC vloer

De Charente XL Plank is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een slimme keuze voor praktisch gebruik. Als Dryback PVC vloer biedt het niet alleen eenvoudige installatie, maar ook duurzaamheid die de tand des tijds doorstaat. Met een solide basis die geschikt is voor vloerverwarming, brengt deze vloer comfort naar een geheel nieuw niveau, letterlijk en figuurlijk.

Levensechte structuur van eiken bruin Charente XL Plank

Wat de Charente XL Plank echt onderscheidt, is de verbluffend levensechte structuur. Dankzij de register embossing technologie voelt en ziet deze vloer eruit als authentiek eikenhout. Elke plank vertelt zijn eigen verhaal, met een patroon van rechte stroken dat de ruimte een natuurlijke, rustieke uitstraling geeft.

Met een lengte van 153 cm, een breedte van 25 cm, en een indrukwekkende toplaag van 0,55 mm met een dikte van 2,5 mm, biedt de Charente XL Plank niet alleen visuele pracht, maar ook robuuste duurzaamheid. Deze vloer is niet zomaar een oppervlak; het is een investering in de toekomst van jouw woonruimte.

En alsof dat nog niet genoeg is, komt de Hebeta Charente XL Plank met een geruststellende garantie van 20 jaar, waardoor je met vertrouwen kunt genieten van de tijdloze schoonheid van deze vloer. Bovendien is deze vloer geschikt voor traprenovatie, waardoor je eenvoudig eenheid en elegantie door je hele huis kunt creëren.

Ervaar het unieke samenspel van design, kwaliteit en comfort met de Hebeta Charente XL Plank Eiken Bruin PVC vloer – een vloer die niet alleen de ruimte transformeert, maar ook een verhaal vertelt.

× Heb je vragen?