Charente XL Plank – 5545 Naturel eiken grijs (Hebeta) – PVC Vloer

 52,95 per vierkante meter (m2)

Maak kennis met de Hebeta Charente XL Plank Naturel Eiken Grijs PVC vloer, een meesterwerk in vloerontwerp dat niet alleen de perfecte balans vindt tussen natuurlijke elegantie en moderne duurzaamheid, maar ook je leefruimte transformeert in een oase van stijl. Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van de Charente XL Plank, waar functionaliteit en esthetiek naadloos samenkomen.

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  52,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

52,95

Patroon

Plank, Rechte strook

Dikte in mm

7 mm

Breedte in cm

24 cm

Lengte in cm

152,2 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Charente XL Plank in naturel eiken grijs

De Charente XL Plank in naturel eiken grijs is niet zomaar een vloerbedekking; het is een kunstwerk dat de essentie van de natuur vastlegt en vertaalt naar een verbluffend vloerontwerp. Met zijn natuurlijke tinten en authentieke textuur brengt deze vloer warmte en karakter in elke kamer, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat die tijdloze klasse uitstraalt.

De Charente XL Plank is een Click PVC vloer

De innovatieve Click PVC-technologie van de Charente XL Plank maakt het leggen van deze vloer een eenvoudige en plezierige ervaring. Zeg vaarwel tegen ingewikkelde installaties en verwelkom het gemak van een vloer die moeiteloos in elkaar klikt. Met de Click PVC-constructie geniet je niet alleen van duurzaamheid, maar ook van het plezier van een vloer die zich aanpast aan jouw levensstijl.

Levensechte structuur van naturel eiken grijs Charente XL Plank

De Charente XL Plank overtreft de verwachtingen met zijn verbluffend levensechte structuur. Met Register Embossing voel je onder je voeten de subtiele nerven en knoesten die zo kenmerkend zijn voor echt eikenhout. Deze vloer geeft niet alleen visueel, maar ook tactiel een authentieke ervaring, waardoor je het gevoel hebt dat je over een natuurlijke houten vloer loopt.

Ontworpen met precisie en vervaardigd met oog voor detail, biedt de Hebeta Charente XL Plank Naturel Eiken Grijs PVC vloer niet alleen een esthetische upgrade voor je huis, maar ook de garantie van 20 jaar gemoedsrust. Geschikt voor vloerverwarming en eenvoudig te installeren met het Click-systeem, is deze vloer de belichaming van comfort, duurzaamheid en tijdloze elegantie.

× Heb je vragen?