Charente XL Plank – 5546 Naturel licht eiken (Hebeta) – PVC Vloer

 52,95 per vierkante meter (m2)

Stap in de wereld van tijdloze elegantie met de Hebeta Charente XL Plank Naturel Licht Eiken PVC vloer. Deze vloer ademt niet alleen natuurlijke schoonheid, maar biedt ook duurzaamheid en eenvoudige installatie. Laat je ruimte tot leven komen met de charmante uitstraling van deze Click PVC vloer, die niet alleen functioneel is maar ook een lust voor het oog.

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  52,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

52,95

Patroon

Plank, Rechte strook

Dikte in mm

7 mm

Breedte in cm

24 cm

Lengte in cm

152,2 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Charente XL Plank in naturel licht eiken

Laat je ruimte stralen met de Charente XL Plank in naturel licht eiken. Deze vloer combineert moeiteloos tijdloze klasse met eigentijdse stijl, waardoor elke stap die je zet een ervaring van pure luxe wordt. De warme en natuurlijke tinten van het eikenhout geven je interieur een verfijnde uitstraling, terwijl het XL-formaat een ruimtelijk gevoel creëert.

De Charente XL Plank is een Click PVC vloer

Eenvoud ontmoet innovatie met de Click PVC technologie van de Charente XL Plank. Dankzij het handige kliksysteem is de installatie een fluitje van een cent, waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe vloer. Deze vloer is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch, waardoor het de perfecte keuze is voor wie op zoek is naar een vloer die zowel elegant als gebruiksvriendelijk is.

Levensechte structuur van naturel licht eiken Charente XL Plank

Ervaar de natuurlijke pracht van eikenhout met de realistische structuur van de Charente XL Plank. Dankzij de register embossing voel je de natuurlijke houtnerf bij elke aanraking, waardoor de vloer niet alleen visueel overtuigt, maar ook tactiele perfectie biedt. De combinatie van authentiek design en moderne technologie maakt deze vloer een onderscheidende keuze voor elke ruimte.

Ontdek de ongeëvenaarde combinatie van stijl en functionaliteit met de Hebeta Charente XL Plank Naturel Licht Eiken PVC vloer. Transformeer je ruimte en geniet van een vloer die niet alleen je ogen streelt, maar ook de test van de tijd doorstaat. Met een garantie van 20 jaar ben je verzekerd van langdurige tevredenheid. Kies voor klasse, kies voor de Charente XL Plank.

× Heb je vragen?