Largo Visgraat XL – 77811 Eiken zwart (Hebeta) – PVC Vloer

 41,95 per vierkante meter (m2)

Maak kennis met de Hebeta Largo Visgraat XL Eiken Zwart PVC vloer, een vloer die niet alleen functioneel is, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan elke ruimte. Met zijn opvallende visgraatpatroon en diepe eikenzwarte kleur is deze vloer een statement van stijl en duurzaamheid.

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  41,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

41,95

Patroon

Visgraat

Dikte in mm

2,5 mm

Breedte in cm

15,3 cm

Lengte in cm

76,5 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Largo Visgraat XL in eiken zwart

De Largo Visgraat XL in eiken zwart is niet zomaar een vloer; het is een meesterwerk dat vakmanschap en modern design samenbrengt. De royale afmetingen van de visgraatpatronen voegen een gevoel van ruimtelijkheid toe aan elke kamer, terwijl de diepe eikenzwarte tint een tijdloze esthetiek biedt.

De Largo Visgraat XL is een Dryback PVC vloer

Deze vloer gaat verder dan zijn verbluffende uiterlijk. Als een Dryback PVC vloer combineert de Largo Visgraat XL moeiteloos innovatie en gebruiksgemak. Het installeren is een fluitje van een cent, en de vloer staat bekend om zijn duurzaamheid en onderhoudsgemak, waardoor het een slimme keuze is voor elke levensstijl.

Levensechte structuur van eiken zwart Largo Visgraat XL

Wat deze vloer echt onderscheidt, is de levensechte structuur. Dankzij de register embossing voel je de authentieke houtnerf bij elke stap. Met een lengte van 76,5 cm en een breedte van 15,3 cm biedt de Largo Visgraat XL een indrukwekkend visueel effect, terwijl de 20-jarige garantie gemoedsrust biedt voor de lange termijn.

Of je nu een modern interieur wilt verrijken of een klassieke uitstraling zoekt, de Hebeta Largo Visgraat XL Eiken Zwart PVC vloer is de perfecte keuze. Voel de luxe onder je voeten en transformeer je leefruimte met deze prachtige vloer.

× Heb je vragen?