Largo XXL Plank – 501323 Licht eiken robuust (Hebeta) – PVC Vloer

 39,95 per vierkante meter (m2)

Stap in de wereld van verfijning en duurzaamheid met de Hebeta Largo XXL Plank Licht Eiken Robuust PVC vloer. Een vloer die niet alleen je ruimte transformeert, maar ook een statement maakt. Laat je betoveren door de subtiele charme van licht eiken robuust, gevangen in de indrukwekkende Largo XXL Plank. Dit is niet zomaar een vloer, dit is een kunstwerk dat de essentie van stijl en comfort vastlegt.

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  39,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

39,95

Patroon

Plank, Rechte strook

Dikte in mm

2,5 mm

Breedte in cm

30,5 cm

Lengte in cm

152,5 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Largo XXL Plank in licht eiken robuust

De eerste stap naar een tijdloze esthetiek begint met de Largo XXL Plank in licht eiken robuust. Deze vloer brengt de natuurlijke pracht van hout in je leefruimte, met een unieke combinatie van lichtheid en robuustheid. Laat je interieur stralen met de warmte van deze verfijnde planken.

De Largo XXL Plank is een Dryback PVC vloer

Gemaakt voor degenen die waarde hechten aan kwaliteit, is de Largo XXL Plank een Dryback PVC vloer. Met een naadloze installatie en een solide hechting aan de ondergrond, biedt deze vloer een duurzame oplossing die bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijkse leven. Een keuze voor elegantie en praktische bruikbaarheid.

Levensechte structuur van licht eiken robuust Largo XXL Plank

De Largo XXL Plank is niet alleen een visuele traktatie, maar ook een tactiele ervaring. De levensechte structuur, dankzij de register embossing, brengt de natuurlijke nerven en knoesten van licht eiken robuust tot leven. Het voegt een dimensie van authenticiteit toe aan je vloer, waardoor elke stap een reis wordt door de natuurlijke pracht van hout.

Ontdek de eenvoud van een rechte strookpatroon, met een indrukwekkende lengte van 152,5 cm en een breedte van 30,5 cm. Met een toplaag van 0,55 mm en een dikte van 2,5 mm, belooft deze vloer niet alleen schoonheid, maar ook duurzaamheid. Geschikt voor vloerverwarming, is de Largo XXL Plank een warme omhelzing voor je huis, terwijl de installatie een moeiteloze ervaring is dankzij het Dryback-systeem.

Met een garantie van 20 jaar ben je verzekerd van langdurige tevredenheid. Houd er rekening mee dat deze vloer niet geschikt is voor traprenovatie, maar de overweldigende schoonheid die het aan je ruimte toevoegt, maakt deze kleine compromis meer dan de moeite waard.

Hebeta Largo XXL Plank Licht Eiken Robuust PVC vloer – waar stijl en duurzaamheid samenkomen voor een vloerervaring als geen ander.

× Heb je vragen?