Progress Visgraat XL – 77815 Naturel eiken licht (Hebeta) – PVC Vloer

 41,95 per vierkante meter (m2)

Maak kennis met de Hebeta Progress Visgraat XL Naturel Eiken Licht PVC vloer, een ware blikvanger die jouw ruimte transformeert met een unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Ontworpen om elke stap bijzonder te maken, is deze vloer niet alleen een vloerbedekking, maar een statement dat de schoonheid van natuurlijk eikenhout naar voren brengt.

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  41,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

41,95

Patroon

Visgraat

Dikte in mm

2,5 mm

Breedte in cm

15,3 cm

Lengte in cm

76,5 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Progress Visgraat XL in naturel eiken licht

Laat je betoveren door de tijdloze elegantie van de Progress Visgraat XL in naturel eiken licht. Met haar subtiel geweven patroon geeft deze vloer een klassieke touch aan elke ruimte, terwijl de natuurlijke lichtbruine tinten zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. Een meesterwerk dat de grens tussen functionaliteit en esthetiek vervaagt.

De Progress Visgraat XL is een Click PVC vloer

Ervaar het gemak van installatie met de Click PVC technologie van de Progress Visgraat XL. Met een handige klik-methode wordt het leggen van deze vloer een moeiteloze taak, waardoor je snel kunt genieten van de prachtige resultaten. Of je nu een ervaren klusser bent of gewoon op zoek bent naar gebruiksgemak, deze vloer maakt het realiseren van je droominterieur eenvoudig en plezierig.

Levensechte structuur van naturel eiken licht Progress Visgraat XL

De realistische textuur van de Progress Visgraat XL brengt de natuurlijke charme van eikenhout naar een nieuw niveau. Met de register embossing voel je de subtiele nerven en knoesten, waardoor elke plank tot leven komt. Een meesterwerk in detail dat niet alleen de ogen streelt, maar ook de tastzin prikkelt.

Ontdek de vrijheid van vloerexpressie met de Hebeta Progress Visgraat XL Naturel Eiken Licht PVC vloer. Geschikt voor vloerverwarming, eenvoudig te leggen en met een indrukwekkende garantie van 20 jaar, belooft deze vloer niet alleen een moment van pracht, maar een levenslang avontuur in stijl.

× Heb je vragen?