Rhône Visgraat XL – 77836 Eiken naturel (Hebeta) – PVC Vloer

 41,95 per vierkante meter (m2)

Maak kennis met de Hebeta Rhône Visgraat XL Eiken Naturel PVC vloer – een meesterwerk van vloerdesign dat de perfecte balans vindt tussen natuurlijke schoonheid en duurzame functionaliteit. Laat je betoveren door de tijdloze elegantie van eiken naturel, verweven in het verfijnde visgraatpatroon van de Rhône Visgraat XL. Ontdek een wereld van mogelijkheden voor jouw interieur met deze vloer die niet alleen je ruimte transformeert, maar ook de manier waarop je ernaar kijkt.

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  41,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

41,95

Kleur

Naturel eiken

Patroon

Visgraat

Dikte in mm

2,5 mm

Breedte in cm

15,3 cm

Lengte in cm

76,5 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Rhône Visgraat XL in eiken naturel

De Rhône Visgraat XL in eiken naturel is niet zomaar een vloer; het is een statement. Met zijn opvallende visgraatpatroon brengt deze vloer een ongeëvenaarde esthetiek in elke ruimte. Of het nu gaat om een klassiek interieur of een eigentijdse omgeving, deze vloer voegt een vleugje verfijning toe die de tand des tijds doorstaat.

De Rhône Visgraat XL is een Dryback PVC vloer

De innovatieve Rhône Visgraat XL is meer dan alleen maar mooi – het is een Dryback PVC vloer die uitblinkt in duurzaamheid en veelzijdigheid. Dankzij het gebruiksvriendelijke Dryback systeem is de installatie eenvoudig en efficiënt. Bovendien zorgt de hoogwaardige constructie ervoor dat deze vloer bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijkse leven, waardoor het een slimme keuze is voor elk huishouden.

Levensechte structuur van eiken naturel Rhône Visgraat XL

De Rhône Visgraat XL biedt niet alleen een visueel spektakel, maar ook een voelbare ervaring. De levensechte structuur, gerealiseerd door register embossing, geeft elke plank een natuurlijke textuur die bijna niet te onderscheiden is van echt hout. Het is alsof de warme gloed van eiken naturel je ruimte omarmt, waardoor een sfeer van comfort en authenticiteit ontstaat.

Dompel jezelf onder in de wereld van de Hebeta Rhône Visgraat XL Eiken Naturel PVC vloer – waar stijl en functionaliteit hand in hand gaan. Met een garantie van 20 jaar en geschiktheid voor vloerverwarming, belichaamt deze vloer niet alleen luxe, maar ook betrouwbaarheid. Let op: deze vloer is niet geschikt voor traprenovatie, maar met zijn indrukwekkende eigenschappen wordt elke andere ruimte in je huis getransformeerd tot een meesterwerk van design.

× Heb je vragen?