Clermont Visgraat XL – 77822 Naturel eiken gebrand (Hebeta) – PVC Vloer

 41,95 per vierkante meter (m2)

Maak kennis met de Hebeta Clermont Visgraat XL Naturel Eiken Gebrand PVC vloer – een meesterwerk van vakmanschap en elegantie voor jouw ruimte. Laat deze vloer je betoveren met zijn unieke charme en onderscheidende karakter. Met de Clermont Visgraat XL haal je niet zomaar een vloer in huis, maar een tijdloos statement dat de essentie van stijl en comfort belichaamt.

 

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  41,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

41,95

Kleur

Naturel eiken

Patroon

Visgraat

Dikte in mm

2,5 mm

Breedte in cm

14,2 cm

Lengte in cm

71 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Clermont Visgraat XL in naturel eiken gebrand

De Clermont Visgraat XL is niet zomaar een vloer, het is een kunstwerk op zich. Met zijn prachtige visgraatpatroon en de warme gloed van naturel eiken gebrand, brengt deze vloer een unieke sfeer in elke kamer. Of je nu houdt van klassiek of modern, de Clermont Visgraat XL past zich moeiteloos aan en voegt een vleugje tijdloze elegantie toe aan je interieur.

De Clermont Visgraat XL is een Dryback PVC vloer

Deze vloer is niet alleen mooi, maar ook functioneel. De Clermont Visgraat XL is een Dryback PVC vloer, wat betekent dat hij stevig en duurzaam is. Met zijn geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen biedt deze vloer niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook de belofte van langdurige kwaliteit. Een investering in stijl die de tand des tijds doorstaat.

Levensechte structuur van naturel eiken gebrand Clermont Visgraat XL

Wat deze vloer echt onderscheidt, is de levensechte structuur van het naturel eiken gebrande oppervlak. Dankzij de register embossing voel je de natuurlijke houtnerf onder je voeten terwijl je over de vloer loopt. Het is alsof de natuur zelf in jouw huis is uitgenodigd. Met de Clermont Visgraat XL creëer je een warme en uitnodigende omgeving waarin elk detail tot leven komt.

Laat je inspireren door de unieke mix van design en functionaliteit. Met een garantie van 20 jaar ben je verzekerd van jarenlang plezier en comfort. Geschikt voor vloerverwarming en eenvoudig te leggen met de Dryback methode. Een statement van klasse en verfijning, de Hebeta Clermont Visgraat XL Naturel Eiken Gebrand PVC vloer is de perfecte keuze voor diegenen die streven naar niets minder dan buitengewoon.

Productspecificaties

× Heb je vragen?