Chamonix XL Plank – 54804 Eiken rustiek naturel (Hebeta) – PVC Vloer

 39,95 per vierkante meter (m2)

Maak kennis met de Hebeta Chamonix XL Plank Eiken Rustiek Naturel PVC vloer, een meesterwerk dat jouw ruimte transformeert tot een oase van natuurlijke pracht. Deze vloer combineert de tijdloze elegantie van eiken rustiek met moderne technologie, waardoor jouw vloer niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een duurzame en functionele keuze voor elke levensstijl.

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  39,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

39,95

Kleur

Naturel eiken

Patroon

Plank, Rechte strook

Dikte in mm

2,5 mm

Breedte in cm

25 cm

Lengte in cm

153 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Chamonix XL Plank in eiken rustiek naturel

De Chamonix XL Plank betovert met zijn betoverende eiken rustiek naturel uitstraling. Elke plank vertelt zijn eigen verhaal, gevormd door de natuurlijke knoesten en nerven die karakter en authenticiteit toevoegen aan jouw ruimte. Laat je verwonderen door de tijdloze schoonheid van deze vloer, die zowel klassieke als moderne interieurs perfect aanvult.

De Chamonix XL Plank is een Click PVC vloer

Deze vloer combineert esthetiek met gebruiksgemak dankzij het innovatieve Click PVC-systeem. Zeg vaarwel tegen ingewikkelde installaties en hallo tegen moeiteloos leggen. De Chamonix XL Plank klikt naadloos in elkaar, waardoor je snel kunt genieten van een vloer die niet alleen mooi is maar ook praktisch.

Levensechte structuur van eiken rustiek naturel Chamonix XL Plank

Voel de natuur onder je voeten met de levensechte structuur van de Chamonix XL Plank. Dankzij de register embossing lijkt het alsof je over echte eikenhouten planken loopt. De textuur brengt niet alleen visuele diepte, maar ook een authentiek gevoel dat elke stap verrijkt.

Ontworpen met aandacht voor detail, heeft deze PVC vloer een rechte strookpatroon en een royale afmeting van 152,2 cm lengte bij 24 cm breedte. Met een toplaag van 0,55 mm en een totale dikte van 7 mm biedt de vloer duurzaamheid en weerstand tegen dagelijkse slijtage. In de warmte van jouw huis gedijt deze vloer ook, want hij is geschikt voor vloerverwarming.

Leggen wordt een fluitje van een cent dankzij het Click-systeem, en met een gerust hart geniet je van 20 jaar garantie op jouw nieuwe vloer. Houd er rekening mee dat deze vloer niet geschikt is voor traprenovatie, maar in elke andere ruimte brengt de Hebeta Chamonix XL Plank een vleugje natuurlijke elegantie.

× Heb je vragen?