Beton Design – 38215 Antraciet (Hebeta) – PVC Vloer

 41,95 per vierkante meter (m2)

Maak kennis met de Hebeta Beton Design Antraciet PVC vloer, een meesterwerk in vloerdesign dat jouw ruimte transformeert met een unieke mix van stijl en duurzaamheid. Laat je betoveren door de diepe, rijke tinten van antraciet, verpakt in een innovatieve Click PVC vloer die niet alleen indruk maakt, maar ook eenvoudig te installeren is.

Wilt u gebruik maken van onze leg-service?

Hoeveel m2 wilt u laten leggen?*

Wat is uw ondervloer? *

Neem contact op met 06-33365566 of info@floordeals.nl om een afspraak in te plannen.

Moet er vloerverwarming dichtgesmeerd worden? *

Wilt u ook plinten bij uw vloer? *

Hoeveel meter plint wilt u laten leggen?*

Kies uw stijl *

Wilt u een schoonloopmat bij uw vloer (tot 1,5 m2)?*

Total:  41,95
Categorieën ,

Deel dit product :

Facebook
WhatsApp

Extra informatie

Merk

Hebeta

Prijs

41,95

Patroon

Tegel

Dikte in mm

2,5 mm

Breedte in cm

91,4 cm

Lengte in cm

91,4 cm

Geschikt voor vloerverwarming

Geschikt

Geschikt voor trap

Niet geschikt

Beton Design in antraciet

Stap binnen in de wereld van tijdloze elegantie met onze Beton Design Antraciet PVC vloer. Deze vloer ademt karakter en verfijning uit, en tilt de sfeer van elke kamer naar een hoger niveau. Of je nu een modern interieur hebt of een meer klassieke stijl zoekt, deze vloer past naadloos in elke setting.

De Beton Design is een Click PVC vloer

Ervaar het gemak van vernieuwing met onze Click PVC vloer. Het installeren van je nieuwe vloer is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met een handige klik-methode breng je moeiteloos de Beton Design Antraciet PVC vloer tot leven in jouw ruimte. Geen gedoe, alleen puur plezier vanaf het moment dat je de eerste plank plaatst.

Levensechte structuur van antraciet Beton Design

De Beton Design Antraciet PVC vloer wordt geleverd met een verbluffend realistische structuur, mogelijk gemaakt door register embossing. Voel de textuur onder je voeten en bewonder de diepte van het patroon, waardoor elke plank tot leven komt. Dit is niet zomaar een vloer; het is een kunstwerk dat elke ruimte verfraait met een vleugje verfijning.

Ontdek de ongeëvenaarde eigenschappen van deze Beton Design Antraciet PVC vloer. Met een patroon dat de charme van tegels weerspiegelt, een lengte van 91,4 cm en breedte van 45,7 cm, biedt deze vloer niet alleen visuele aantrekkingskracht maar ook praktische voordelen. Met een toplaag van 0,55 mm en een dikte van 7 mm staat deze vloer garant voor duurzaamheid en comfort.

De Beton Design Antraciet PVC vloer is meer dan alleen een vloer; het is een statement. Geschikt voor vloerverwarming, eenvoudig te leggen met het handige Click systeem, en met een geruststellende garantie van 20 jaar. Helaas is deze vloer niet geschikt voor traprenovatie, maar de vele andere voordelen maken dit meer dan goed.

Kies voor karakter, kies voor gemak, kies voor de Hebeta Beton Design Antraciet PVC vloer – de perfecte belichaming van vloerinnovatie.

× Heb je vragen?